Το νέο ερωτικό δράμα του Alpha ακούει στο όνομα «Σασμός» και την ερχόμενη σεζόν, αναμένεται να δείξει στους τηλεθεατές, πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Η βαριά πόρτα του στούντιο άνοιξε και μπροστά εξαπλώνεται μια τεράστια αίθουσα. Ο κόσμος έχει πιάσει για τα καλά κουβέντα και έχει χωριστεί σε «πηγαδάκια». Ο θόρυβος που επικρατεί μετά από λίγο σταματά. Η πρώτη οδηγία δόθηκε από το μικρόφωνο. Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου μόλις ξεκίνησε…

Οι συντελεστές της σειράς «Σασμός» καθισμένοι σε κύκλο, ο ένας δίπλα στον άλλο, συστήθηκαν, γέλασαν και αντάλλαξαν σκέψεις. Οι νέοι ρόλοι που έχουν να ενσαρκώσουν ξετυλίγονται μπροστά τους σαν μια νέα πρόκληση.
Κάτι καινούργιο ξεκινάει. Για την αγάπη και τον έρωτα. Για την βεντέτα και την συμφιλίωση.

Τι είναι ο «Σασμός»

Ο «Σασμός» είναι η νέα σειρά του Alpha η οποία θα εξηγήσει πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα. Ο Κώστας Κωστόπουλος υπογράφει τη σκηνοθεσία. Εκείνος ήταν που πρωτοστάτησε , όπως ήταν φυσικό, σε αυτή την πρώτη ανάγνωση, όπου οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το παρόν.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης , σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έρχονται αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση: υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία. Η Μαρία Τζομπανάκη, μάλιστα, επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια , προκειμένου να  πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Κορμό της ιστορίας αποτελεί  το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο ενώ, εντός των ημερών, θα ακουστεί και η πρώτη κλακέτα.