Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Αγγελική» είδαμε πως: Αφού ο Στέφανος έχει παρακολουθήσει τη συνάντηση της Αγγελικής με τον Μάκη, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του. Η Αγγελική για άλλη μια φορά αναγκάζεται να του πει ψέματα. Ο Δημήτρης, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η Όλγα συνεχίζει να θέλει να τον χωρίσει από την Κατερίνα, ξαναέρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Αυτό οδηγεί την Όλγα να του τα πει έξω απ’ τα δόντια και να του δείξει ότι δεν τον φοβάται.

Η Σοφία ξεμπροστιάζει τον Παύλο λέγοντας του ότι έχει μάθει τα πάντα για τον βιασμό κι ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Όταν ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα επιβεβαίωσε όλα αυτά βγαίνει εκτός εαυτού.

Τέλος, η Αγγελική μαθαίνει από την έρευνα που έκανε ο Μάκης ότι τα θύματα έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση και έτσι παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο Δημήτρης αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει. Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του. Τα πράγματα παίρνουν όμως άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα.

Τι θα θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»; Οι εξελίξεις στην σειρά, όπως μαρτυρά και το sneak preview είναι καθηλωτικές.

Όταν ο Παύλος πάει να αντιμετωπίσει τον Νικόλα επειδή μίλησε στην Σοφία για το βιασμό, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Στο σκηνικό φτάνει και ο Μιχάλης ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα να ξεφύγει από τον Παύλο. Όταν ο Παύλος συνειδητοποιεί ότι η Τζένη ήταν αυτή που μίλησε πρώτη στη Σοφία για την ιστορία με την Μαργαρίτα, πάει να την ξεμπροστιάσει. Η Τζένη ωστόσο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει τη στιγμή που παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό. Ο Δημήτρης, για πρώτη φορά από τότε που γύρισε η Αγγελική απ’ την αποθήκη, την στριμώχνει απειλώντας την επειδή τόλμησε να ψάξει το δωμάτιο του. Η Αγγελική ωστόσο με τη στάση της του αποδεικνύει ότι δεν τον φοβάται.

Ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικ-νικ στο κτήμα. Η επιθυμία της Δανάης να παρευρεθούν και οι Ζάχοι προκαλεί την έντονη αντίδραση του Δημήτρη, αλλά ο Στέφανος δεν δέχεται τις αντιρρήσεις του. Η Δανάη είναι με την Λένα όταν μπαίνει μέσα ο Μιχάλης και του ανακοινώνουν ότι είναι τα γενέθλιά της μικρής. Ο Μιχάλης μετά την πρώτη αμηχανία την αγκαλιάζει για να της ευχηθεί και η Λένα παρατηρεί ότι είναι κάπως μαγκωμένος. Η Δανάη τον καλεί να έρθει στο πικ νικ που θα κάνει όλη η οικογένεια για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της αλλά καταλαβαίνει αν της αρνηθεί μετά απ’ όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Μιχάλης όμως, μόλις την προηγούμενη μέρα έχει μάθει από την Αγγελική ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Δανάης και πλέον τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό απ’ αυτό, και της λέει ότι θα πάει να γιορτάσει μαζί τους προς μεγάλη έκπληξη της Δανάης αλλά και της Λένας, που ενδόμυχα ανησυχεί για την συνάντηση που θα έχει με το Δημήτρη. Τέλος, ο Δημήτρης ακούει ένα κρυφό τηλεφώνημα ανάμεσα στην Κατερίνα και το Μιχάλη που δεν θα έπρεπε να ακούσει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.