Από σαράντα κύματα πέρασε η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ αφού με την προβολή του πρώτου επεισοδίου «κέρδισε» το στοίχημα της τηλεθέασης και συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Στην συνέχεια ήρθε η αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη να ταράξει τα νερά. Και ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Τάσος Χαλκιάς προστέθηκε στο cast και η σειρά συζητήθηκε ξανά.

Η τηλεοπτική σεζόν, φτάνει στο τέλος της και μαζί του και ο «Πλάτανος» ο οποίος φαίνεται πως πήρε το πράσινο φως για την προβολή του και την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Happy Day», η σειρά της ΕΡΤ ναι μεν θα συνεχιστεί αλλά με ανανεωμένο cast καθώς αυτή είναι η επιθυμία του παραγωγού, κ. Καραγιάννη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναμένεται να αποχωρήσει από την σειρά καθώς θα συμμετάσχει σε νέα σειρά του Open ενώ θα «σκάσουν» και άλλες αποχωρήσεις.

Στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» παραμένουν η Πηνελόπη Πιτσούλη αλλά και ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος εμφανίστηκε στα τελευταία επεισόδια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.