Ολοκληρώθηκε χθες ο δεύτερος ημιτελικός του πέμπτου κύκλου του MasterChef κι ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχαιρετήσει το όνειρό του για να φτάσει στην κορυφή, κι αυτός ήταν ο Παύλος.

Νωρίτερα στο τεστ δημιουργικότητας η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική τετράδα ενώ οι υπόλοιποι θα έπρεπε να μονομαχήσουν για την τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου.

Η δοκιμασία φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική για τους μάγειρες. Η μάχη κρίθηκε στα σημεία, αφού κάποιες βαθμολογίες ήταν αρκετά κοντά. Ωστόσο αυτός που είχε παραπάνω λάθη και μάλιστα στο πιάτο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε κόκαλα, ήταν ο Παύλος Χάππιλος που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση του διαγωνισμού.

«Πέρασα πολύ ωραία γενικά! Όλα τα καλά τελειώνουν! Θα προχωρήσω και θα ξαναπροσπαθήσω. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι του MasterChef» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος, με τους κριτές και τους παίκτες να τον αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

Η αποχώρηση αυτή τούς συγκίνησε όλους στο πλατό του MasterChef 5. Ο μάγειρας με τη λιγότερη εμπειρία από όλους, τούς «έβαλε τα γυαλιά» φτάνοντας στην τελική πεντάδα.

Ο παίκτης παρέδωσε τη μαύρη του ποδιά στους κριτές του διαγωνισμού και αποχώρησε με γέλια και χειροκροτήματα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την αξιοπρέπειά του, το ήθος του και την θετική ενέργεια που έφερε στον διαγωνισμό.

Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσης Σαρακίνης, Αλέξανδρος Συνοδινός και Μαργαρίτα Νικολαϊδη συνεχίζουν στον επόμενο ημιτελικό.