Λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από το Survivor η Νικολέτα Μαυρίδη συγκίνησε με την εξομολόγηση καρδιάς που αποκάλυψε για τους γονείς της.

«Στα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι όταν ήμουν 5 χρονών και μου είπε η μαμά μου να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγουμε στην γιαγιά μου. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη αλλά έχω στιγματιστεί από το γεγονός ότι χώρισαν οι γονείς μου… Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου χρόνια, είχε εξαφανιστεί από την ζωή μου. Η μαμά μου ήταν έγκυος και την έβλεπα με την κοιλιά στο στόμα να δουλεύει συνέχεια.

Έπειτα ο πατέρας μου εμφανίστηκε αλλά δούλευε πολύ και δεν τον έβλεπα αρκετά. Ξέχασε ότι έχω γενέθλια και μου έβαλε χρήμα στον λογαριασμό μου και εκνευρίστηκα. Δεν του απαντούσα μετά στο τηλέφωνο. Μια μέρα η μαμά μου μού είπε ακύρωσε ότι κάνεις, πέθανε ο μπαμπάς σου. Μου κόπηκαν τα φτερά που δεν του μίλησα για τελευταία φορά κι έκανα μούτρα», ανέφερε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.