Την πρώτη μάχη της εβδομάδας έδωσαν Μπλε και Κόκκινοι στο Survivor για την ασυλία. Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για να κερδίσουν τον αγώνα που όπως αποδείχθηκε έκρυβε πολλές ανατροπές.

Τελικά μεγάλη ηττημένη με μόλις έναν βαθμό αναδείχθηκε η μπλε ομάδα και θα έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο Συμβούλιο του Νησιού οι μπλε ψήφισαν με ελάχιστη διαφορά τον Γιώργο Κόρομι, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά ενώ λίγο νωρίτερα την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Βέβαια για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του νησιού δεν έλειψε η ένταση με πρωταγωνιστές και πάλι τους Τριαντάφυλλο και Κόρο που αντάλλαξαν αλληλοκατηγορίες και μπηχτές για… τα πάντα!

Ο Γιώργος Κόρομι είπε ότι ο Τριαντάφυλλος πανηγυρίζει, ενώ δεν παίζει και κάνει πίσω σε πολλές αναμετρήσεις. «Να θυμίσω στον Κόρο ότι έχω δισκοκήλη, η οποία έχει γίνει CD από δίσκος», απάντησε με χιούμορ ο Ντάφυ.

Ο Κόρο δήλωσε ότι στους πανηγυρισμούς της κόκκινης ομάδας ένας παίκτης γυρνούσε και κοιτούσε υποτιμητικά την αντίπαλη ομάδα, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει ενώ ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι ο Κόρο κορόιδευε τον πανηγυρισμό του Ασημακόπουλου στη νίκη με το έπαθλο φαγητού.