Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Αργύρης συλλαμβάνεται και ο Λεωνίδας σώζει τον Βλάση λίγο πριν κινδυνεύσει πολύ σοβαρά η ζωή του. Η Κέντρα καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει με τρόπο τη μυστική σχέση της με τον Φώτη, αλλά της γυρνά μπούμερανγκ.

Ένα γράμμα από τον στρατό περιμένει τον Ζούβα και η Σύλβια παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της έχει κηρυχτεί ανυπότακτος! Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος διεκδικεί την Ρενάτα και ο Αχιλλέας κινδυνεύει να πέσει σε μια νέα παγίδα της Κέντρας.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η φωτογραφία του Φώτη και της Κέντρας δημιουργεί αναστάτωση και ο Φώτης κάνει τα πάντα για να την εξαφανίσει πριν τη δουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η Κέντρα στήνει μια παγίδα στον Αχιλλέα, την ώρα που ο Μάρκος καταφέρνει να πείσει τη Ρενάτα να βγει μαζί του για φαγητό. Η Θάλεια ταράζεται με την απόφαση του Βλάση να μην την ξαναδεί. Τι θα κάνει όμως όταν η Θάλεια εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά του; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν ακούσει τυχαία πως η Κέντρα και ο Φώτης έχουν σχέση;