Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης πως αποχωρεί από τη «Φωλιά των ΚουΚου».

Μάλιστα, η σύζυγος του και συμπαρουσιάστρια του Κατερίνα Καραβάτου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Οι συνεργάτες του Κρατερού Κατσούλη, ο ένας μετά τον άλλον, είπαν το δικό τους «αντίο» στον ηθοποιό μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Τζώρτζια Γεωργίου

«Μια φωτογραφία από τότε που ο @krateroskatsoulis μας κέρδιζε όλους στην ΚουΚουΒιζιον παρ όλες τις απέλπιδες προσπάθειες μας να τα καταφέρουμε και εμείς! Τεράστια η αγάπη του κόσμου αλλά και η δική μας για σένα! Τέσσερις σχεδόν τηλεοπτικές σεζόν συνεργάτες στην εκπομπή @starkoukou και το μόνο που σκέφτομαι και νιώθω είναι χαρά και ευλογία που είχα την τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα και να μαθαίνω από σένα! Ευχές για τα καλύτερα καλέ μου άνθρωπε!».

Λάμπρος Βακιάρος

«Σχεδόν 4 σεζόν μαζί στην εκπομπή ήσουν από τους ανθρώπους που στήριξες εμένα και τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο on και off air. Θα μας λείψεις από αύριο που δεν θα είσαι κοντά μας, αλλά τα κινηματογραφικά πλατό σε περιμένουν! Έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές από αυτή την συνεργασία, αλλά και σίγουρα τη μεγάλη σου αγάπη για το σκόρδο…(βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, η πραγματική, πραγματική σου βοήθεια αποτυπώνεται στη φωτογραφία! Τιμούσες το φαγητό μου!) Σας ευχαριστώ πολύ για όλα κύριε Κατσούλη».

Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν (παρά 2 μήνες) και σ’ ευχαριστώ για τις αληθινές, εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε στα backstages. Και επειδή πολλοί με ρωτάτε στο δρόμο, γιατί «τσακωνόμαστε» με τον @krateroskatsoulis on air, θα σας ομολογήσω ότι ΠΟΤΕ, μα ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί off air. Καλέ μου άνθρωπε και “διπλανέ” μου για τέσσερα χρόνια, χαίρομαι που “χαμογελάς επειδή συνέβη”» έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη backstage.

Οι δυο λόγοι που οδήγησαν τον Κρατερό Κατσούλη να αποχωρήσει από τους «Κου Κου»

Λίγο πριν το «κλείσιμο» της εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να πει «αντίο» τόσο στους «Κου Κου» όσο και στην παρουσίαση της πρωινής ζώνης γενικότερα.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κράτερος Κατσούλης.