Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, το Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες.

Ο λόγος για την «Τέλεια απόδραση» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 20.00, με τον Χρήστο Φερεντίνο να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης. Στο πλευρό του Χρήστο Φερεντίνου θα βρεθεί η Άννα Πρέλεβιτς.

«Είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό πλατό, με πολύ ωραία δώρα. Όποια ομάδα απαντήσει σωστά και στις 10 ερωτήσεις που έχει το παιχνίδι τότε κερδίζει όλα τα δώρα που έχει το παιχνίδι. Τα παίρνει όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξαν. Την πρεμιέρα θα τη δω με την παρέα μου γιατί την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Τα παιδιά μου είναι πλέον στην παρέα των φίλων μου. Πάντα λέγαμε για κάτι εβδομαδιαίο και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη επιλογή. Η Άννα θα είναι η υπεύθυνη του κλουβιού. Ήταν πρόταση του σταθμού και μου άρεσε πάρα πολύ», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος στην κάμερα του Happy Day.

«Δίπλα στον Χρήστο νιώθω πάρα πολύ ήρεμη. Δεν τον πιστεύω που τον βλέπω στο πλατό, καρδούλες παντού. Για γούρι έχω ένα ζευγάρι παπούτσια που τα είχα βάλει στο δοκιμαστικό και τα έφερα και τα έχω στο καμαρίνι», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Πρέλεβιτς.