Στο τελευταίο επεισόδιο «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Μάρκος αποφασίζει να ψάξει στα πράγματα της Φαίης για να βρει τα στοιχεία του Πρόξενου, ενώ ο Βλάσης ξεκινά έρευνες που τον φέρνουν μπροστά σε άλλο ένα άκρως περίεργο στοιχείο που έχει να κάνει με τη Θάλεια.

Στο μεταξύ, η Κέντρα προχωρά το σχέδιό της ώστε να πάρει προαγωγή ο Φώτης, ενώ η Σύλβια και η Βάνα ψάχνουν το μυστικό που κρύβεται στο σπιτάκι του κήπου τους.

Η Φαίη και ο Πρόξενος κρύβουν από τη Θάλεια ότι η γιαγιά της έχει φύγει από τη ζωή, ενώ ο Αργύρης παρακολουθεί το σπίτι της Φαίης με σκοπό να μάθει αν έχει μέσα τα κλεμμένα χρήματα του Βλάση. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η Φαίη σε μια έντονη συζήτηση με το Μάρκο που δεν καταλήγει πουθενά. Ο Βλάσης ανακαλύπτει ότι στο υποθηκοφυλακείο δεν υπάρχει πουθενά το όνομα της Θάλειας και ψάχνει να τρόπο να μάθει τι συμβαίνει. Η Σύλβια τιμωρεί το Ζούβα για το ψέμα που της έλεγε τόσο καιρό κι εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τη θέση του.

Η Ρενάτα έχει αγωνία για τις προσφορές της την ίδια στιγμή που η Κέντρα προάγει τον Φώτη σε διευθυντής καθαριότητας κτηρίου. Ο Ζαχαρίας γίνεται έξαλλος με την προαγωγή του φίλου του κι απαιτεί τα εργασιακά του δικαιώματα.

Ο Βλάσης ψάχνει απεγνωσμένα τη Θάλεια για εξηγήσεις κι ο Αργύρης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο σπίτι της Φαίης για να κλέψει τα εκατομμύρια του Βλάση. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν βρει τη Θάλεια λιπόθυμη και χτυπημένη;