Στο χθεσινό επεισόδιο «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Σύλβια αναλαμβάνει να ψαρέψει τον Μάρκο για να μάθει αν ισχύουν όσα κρυφάκουσε ο Φώτης για τον Πρόξενο, την ώρα που ο Αργύρης στήνει μια παγίδα στη Φαίη.

Η Ρενάτα προχωράει το σχέδιο της για να μπλοκάρει τις κινήσεις της Κέντρας στην εταιρία, ενώ ο Φώτης κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει το νέο του ειδύλλιο. Ο Αχιλλέας έχει όλο και περισσότερες ελπίδες για τη σχέση του με τη Ρενάτα.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Μάρκος αποφασίζει να ψάξει στα πράγματα της Φαίης για να βρει τα στοιχεία του Πρόξενου, ενώ ο Βλάσης ξεκινά έρευνες που τον φέρνουν μπροστά σε άλλο ένα άκρως περίεργο στοιχείο που έχει να κάνει με τη Θάλεια. Στο μεταξύ, η Κέντρα προχωρά το σχέδιό της ώστε να πάρει προαγωγή ο Φώτης, ενώ η Σύλβια και η Βάνα ψάχνουν το μυστικό που κρύβεται στο σπιτάκι του κήπου τους.

Η Φαίη και ο Πρόξενος κρύβουν από τη Θάλεια ότι η γιαγιά της έχει φύγει από τη ζωή, ενώ ο Αργύρης παρακολουθεί το σπίτι της Φαίης με σκοπό να μάθει αν έχει μέσα τα κλεμμένα χρήματα του Βλάση. Θα καταφέρει η Ρενάτα να αναστήσει τη Σόφο με τη βοήθεια του Αχιλλέα; Και τι είναι αυτό που μαθαίνει ο Βλάσης για τη Θάλεια στο υποθηκοφυλακείο;