Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Ερωτόκριτος Κυμιώνης ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από τη «Φάρμα».

Ο σχεδιαστής μόδας κάθισε απέναντι από τους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Τρίτης και αναρωτήθηκε αρχικά: «Απορώ γιατί δεν επικοινωνήθηκε από την παραγωγή γιατί μπήκα στο παιχνίδι. Δεν έχει επικοινωνηθεί ότι εγώ με το έπαθλο θέλω να κάνω εγκαταστάσεις για να βοηθήσουμε παιδάκια και να κάνουμε αυτογνωσία. Δεν ακούστηκε αυτό. Αρέσει στον κόσμο να δει κάτι άλλο στο reality»

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν τον Ερωτόκριτο να αποχωρήσει από τη «Φάρμα».

«Γιατί έφυγες. Είσαι εδώ για να μας πεις γιατί έφυγες. Χωρίς φόβο και πάθος άσχετα αν είμαστε στον Ant1. Θες να τα χώσεις στον Ant1; Χώστα!» παρότρυνε ο Γιώργος Λιάγκας τον Ερωτόκριτο.

Πριν δώσει όμως ο Ερωτόκριτος την απάντηση του στο ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα σχολίασε πως: «Μου αρέσει αυτό και θέλω να αλλάξει η λέξη του Πρωινού, να γίνει Πρώην-αδικο διότι είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια, πρέπει να είστε μαζί, σε όλες τις εκφάνσεις».

Η ατάκα αυτή του Ερωτόκριτου προκάλεσε αμηχανία τους παρουσιαστές. «Είμαστε μαζί ως γονείς» σημείωσε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αρκέστηκε να πει πως: «Αυτό δεν αλλάζει».