Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η πρώην παίκτρια δε «μάσησε» τα λόγια της και απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε για όλους τους συμπαίκτες της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι. Τη στιγμή της αποχώρησης εγώ δεν έβλεπα πίσω μου, δεν είχα δει πως όλα τα παιδιά είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Αλλά εντάξει χάρηκαν τα παιδιά. Δεν ξέρω αν πραγματικά το είπε αυτό η Καρολίνα για μένα. Την επόμενη μέρα την έπιασα και τη ρώτησα και δεν μου απάντησε. Κάτι που δείχνει πως έχει λερωμένη τη φωλιά της» ανέφερε αρχικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Στην συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor πρόσθεσε: «Με τον Τριαντάφυλλο ήρθαμε κοντά, γιατί δε μας μιλούσε κανένας. Ήμασταν τα μαύρα πρόβατα. Όταν άκουσα τον Ασημακόπουλο να λέει για τα χρήματα που τους έταξε ο Τριαντάφυλλος, περισσότερο μου ήρθε να γελάσω παρά να θυμώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών. Πιέστηκα πραγματικά ψυχολογικά. Έπεσαν 9 άτομα πάνω μου, γιατί βρήκα φαγητό στο δάσος. Φρούτο. Και ήταν και συμπαίκτες μου δίπλα μου. Κι ο Ασημακόπουλος και έφαγε και εκείνος».

«Ο Κόρο πατάει στην εξωτερική του εμφάνιση. Του αρέσει να καυχιέται για τις κατακτήσει του, τα μπαρ στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια και τις βίλες των Διάσημών. Θέλει να κινεί τα νήματα. Η Νικολέτα θέλει να δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι. Μου το έλεγε η Σοφία» σημείωσε στην συνέχεια η Μαριάνθη Κάσδαγλη και πρόσθεσε: «Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν ψυχή και σας άνθρωπος, αλλά επηρεάζεται από τους υπόλοιπους. Η Καρολίνα λέει πως είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ανέβαινε πάνω στις πέτρες για να πάρει ύψος μπροστά μου. Είναι βουτηγμένη μέσα στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια. Ο Ασημακόπουλος είναι αγαθή ψυχή, αλλά επηρεάζεται από τον Κόρο. Ο Παύλος δεν αφήνει ποτέ τη Νικολέτα. Η Νικολέτα βγάζει υπερβολικό νάζι στα αγόρια. Ο Παύλος είναι πίσω από τη Νικολέτα και την Καρολίνα. Τις ακούει. Την Καρολίνα τη νοιάζει μόνο να κάνει ηλιοθεραπεία και να έχει ωραία πλάνα».