Τρεις ώρες στον αέρα καθημερινά η Πόπη Τσαπανίδου

Το «Live U» επιστρέφει στις 15 Σεπτεμβρίου


MEDIA
14:38
03/09/2014
Τρεις ώρες στον αέρα καθημερινά η Πόπη Τσαπανίδου
1
loading

Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στο Star και αυτή την τηλεοπτική σεζόν με το «Live U», που θα παραμένει στον αέρα για μία επιπλέον ώρα (10:00-13:00).

Το Star ανακοίνωσε και επίσημα την πρεμιέρα της κ. Τσαπανίδου στις 15 Σεπτεμβρίου, με μία εκπομπή που «κάθε μέρα θα αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην ιστορία».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«To "Live U" και η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν και θα καταγράφουν καθημερινά από τις 10.00 - 13.00 την πολυσύνθετη επικαιρότητα.

Μετά την περσινή σεζόν, που έφερε την καινούργια εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star στην πρώτη θέση των τριών ενημερωτικών εκπομπών της ζώνης της, η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, επιστρέφουν ξεκούραστοι και με όρεξη για δημιουργία και πολύπλευρη ενημέρωση.

Κάθε μέρα αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην ιστορία.

Τα πρόσωπα και τα γεγονότα, τα καλά και τα δυσάρεστα νέα, οι πληροφορίες και το παρασκήνιο, οι φωτεινές και σκοτεινές πλευρές, που συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καθημερινότητάς μας, καταγράφονται και αποκωδικοποιούνται με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των συνεργατών της εκπομπής και ολόκληρου του ειδησεογραφικού μηχανισμού του Star.

Με ζωντανές συνδέσεις, συζητήσεις στο στούντιο, διαδραστική επικοινωνία μέσω των social media, οι τηλεθεατές έχουν καθημερινά για 3 ώρες τη δική τους δυνατή φωνή στο πολύβουο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η γρήγορη, έγκυρη και κυρίως η ζωντανή καταγραφή των γεγονότων στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό πεδίο, με την αυθεντική, αισιόδοξη ματιά και προσέγγιση της Πόπης Τσαπανίδου.

Παρουσίαση: Πόπη Τσαπανίδου
Αρχισυνταξία: Αλέξης Παπακωνσταντίνου
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar bill

    Άντε να θυμηθούμε και τις γαμπούλες της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει