Ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και πλέον απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του και την αγάπη της οικογένειάς του.

Ο τραγουδιστής, σήμερα Τετάρτη, επεφύλασσε μια έκπληξη για τους φοιτητές της μουσικής ακαδημίας, «House of Fame» του ΣΚΑΪ αφού τον αντίκρισαν ξαφνικά στο σπίτι τους.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καλίδης μπήκε στον κήπο του House of Fame συνοδευόμενος από τον διευθυντή του House of fame, Πάνο Μεταξόπουλο.

Φανερά ευδιάθετος, ο Πάνος Καλλίδης σχολίασε: «Τι καλύβα είναι αυτή; Τι ωραία καλύβα είναι αυτή παιδιά! Τι κάνετε αγάπες μου; Ελάτε αγκαλίτσα».

Οι φοιτητές και ο Πάνος Καλλίδης κάθησαν στο σαλόνι όπου τους έδωσε μερικές συμβουλές ώστε να τους βοηθήσει στις επόμενες εμφανίσεις του ενώ μίλησε και για την συμμετοχή του στο Survivor όπου παραδέχθηκε πως ήταν από τους αδύναμους παίκτες του reality επιβίωσης.

«Το Survivor δεν έχει να κάνει μόνο με σωματικές δυνατότητες. Ένας παίκτης χρειάζεται να έχει ψυχική δύναμη, να του αρέσει η φύση, να είναι έξυπνος, να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και να κάνει καλά το μυαλό του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης.