Στο τιμόνι ενός ακόμα τηλεπαιχνιδιού θα βρεθεί ο Χρήστος Φερεντίνος και μάλιστα το συγκεκριμένο project έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι του Alpha ονομάζεται «η τέλεια απόδραση» και ο Χρήστος Φερεντίνος θα έχει στο πλευρό του μια εντυπωσιακή παρουσία.

Εκατοντάδες δώρα κλειδωμένα σε ένα κλουβί: Αυτοκίνητo, jet ski, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets προκαλούν τους παίκτες να τα αποκτήσουν. Κάθε φορά που ο συμπαίκτης απαντάει σωστά στις ερωτήσεις, κερδίζεται χρόνος στο κλουβί. Η Τέλεια Απόδραση έρχεται στον Alpha.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και ο ιδιοκτήτης της Barking Well, Νίκος Κοκλώνης είναι ενθουσιασμένος για το συγκεκριμένο project.

Σε ένα Instastory το οποίο δημοσίευσε ο κ. Κοκλώνης είχε γράψει: «Πιο εντυπωσιακό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Α. Περισσότερα δώρα από ποτέ, Β. Μεγαλύτερο σκηνικό από οποιοδήποτε άλλο show, Γ. Μια μαγική ρόδα που θα λατρέψουν όλοι» και είχε κάνει tag τον Χρήστο Φερεντίνο αποκαλύπτωντας πως θα είναι ο παρουσιαστής.

Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως δεν θα βρίσκεται μόνος του στο πλατό, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» θα είναι μαζί του η Άννα Πρέλεβιτς.