Από την τηλεόραση, το βράδυ της Δευτέρας, έμαθε η μητέρα της Έλενας Κρεμλίδου την απόφαση της κόρης της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Ο λόγος που η νεαρή Instagrammer αποφάσισε να φύγει από το reality του ΣΚΑΪ είναι πως τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν δεν υποχωρούν και έτσι, μετά από συζήτηση με το γιατρό αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Το πρωί της Τρίτης, η μητέρα της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, η κυρία Στέλλα, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και ανέφερε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με την κόρη της.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη μαζί της, με την παραγωγή μιλάμε και μου είπαν ότι σήμερα θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουμε μαζί της αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Ότι γνωρίζετε εσείς γνωρίζω και εγώ. Για την αποχώρηση το μάθαμε από την τηλεόραση, δεν μας είχαν ενημερώσει πριν. Μας παίρνανε και μας ενημερώνανε για την πορεία της υγείας της 1-2 τη μέρα. Μπήκε λόγω αδυναμίας στο νοσοκομείο, το ξέρω το παιδί μου.

Σαν μαμά της δε πιστεύω ότι είχε τόσες αντοχές, με εξέπληξε και χαίρομαι για το παιδί μου που είχε τόση δύναμη. Όταν μας είπε ότι θα πάω στο Survivor κλαίγαμε, δε θέλαμε να πάει. Μου κακοφάνηκε που δεν την αγκάλιασαν όταν έφευγε. Είχε ανάγκη από επαφή, πήγε εκεί να παίξει, τον πρώτο μήνα πήγαινε στα αγωνίσματα και γέλαγε, τον δεύτερο μήνα άρχισε να πέφτει.

Η Έλενα πήγε με αγνές προθέσεις οι άλλοι μάλλον όχι. Με τον Τζέιμς νομίζω είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους, δεν ισχύει ότι είναι ζευγάρι… Είναι ένα χαρούμενο παιδί που αγωνίζεται μόνο από τα 18 του που έφυγε από το σπίτι. Πήγε με αγνές προθέσεις, ήταν φιλικό με όλους, είχε την ανάγκη να είναι κοντά με κάποιον, για μένα έδειξε ένα πολύ ωραίο ήθος, εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έδειξε» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της Έλενας Κρεμλίδου.