Στο τραπέζι των συζητήσεων του «Πρωινού» έπεσε η ανανέωση του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Ant1 για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι ατάκες που ακούστηκαν ανάμεσα στους συνεργάτες της πρωινής εκπομπής προσέφεραν γέλιο τόσο στους ίδιους όσο και στους τηλεθεατές.
«Είδες; Τριετές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εγώ τρεις εβδομάδες…», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε λίγη ώρα αργότερα πως: «Του έγινε πρόταση και αρνήθηκε να παρουσιάσει τη Φάρμα ο Γρηγόρης».

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο είχε ακόμα μια πληροφορία την οποία όμως δε θέλησε να μοιραστεί. «Εγώ ξέρω ποιος θα παρουσιάσει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Είναι κλεισμένο. Δεν θα το παρουσιάσω εγώ, δεν θα το παρουσιάσεις εσύ, δεν θα το παρουσιάσει ο Τανιμανίδης» ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τον «έκοψε».

«Να μιλάς για σένα. Πού ξέρεις εσύ τι θα παρουσιάσω εγώ. Εγώ παρουσιάζω ό,τι θέλω» του απάντησε και τότε ήρθε μια απίθανη ατάκα από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω εγώ λόγο για το τι θα παρουσιάσεις εσύ στον ΑΝΤ1 νομίζεις;» ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Τώρα που ήρθες εσύ εδώ και μοιράζεται κάπως η ευθύνη, θα έχω περισσότερο χρόνο, οπότε δηλώνω ότι μπορώ να κάνω βραδινό» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, γιατί έχει συμφωνήσει αυτός που θα το κάνει με τον ΑΝΤ1. Υπέγραψε αυτός που θα το κάνει» της εξήγησε ο παρουσιαστής.