Στον καναπέ της Ιωάννας Μαλέσκου, στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Θέμης Κανέλλος, ο παίκτης του «Big Brother» ο οποίος αποχώρησε από το reality του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και μίλησε για την «στρατηγική» της δικηγόρου.

«Ξεκίνησε πολύ όμορφα η σχέση με την Άννα Μαρία, είχαμε κάνει κάποιες πολύ ωραίες συζητήσεις. Είχε και τις δικές της μοναδικές ερωτήσεις όπου φαινόταν ότι είναι μια συντηρητική γυναίκα που θέλει να μάθει. Προφανώς οι ερωτήσεις της ήταν κάπως περίεργες αλλά προσπαθούσα να της εξηγήσω. Μετά έγινε όλο αυτό που εν τέλει δεν είπε ότι είμαι η ντροπή των γκέι αλλά είπε ότι ξεφτιλίζω τον εαυτό μου. Εμένα όταν μου το είχε πει, ένιωσα ότι μου το είπε πιο στοργικά» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Κανέλλος.

Όσο για το λόγο που τον οδήγησε μετά να κάνει έκρηξη εναντίον της, ο παίκτης είπε: «Μετά αντέδρασα γιατί είχαν γίνει κάποια πράγματα με άλλους συγκατοίκους οπότε με έκανε να σκεφτώ ότι η Άννα Μαρία προσπαθεί να μου κάνει επίθεση ότι πριν πόσο καιρό είχα βγει με το στρινγκ να κάνω ηλιοθεραπεία. Και μου φάνηκε πολύ χαζό οπότε και ξεκίνησα να τσακώνομαι με την Άννα Μαρία γι’ αυτό το θέμα».

Στην συνέχεια σημείωσε πως: «Στην αρχή ένιωσα ότι προσπαθεί να μάθει και μετά ένιωσα ότι το βλέπει… 100 χιλιάρικα. Ότι ήμουν δυνατός παίκτης. Ένιωσα ότι προσπαθεί να με μειώσει μέσα στο παιχνίδι, να κάνει μια συντηρητική Ελλάδα να στραφεί εναντίον μου και ότι έχω χτίσει εγώ τόσο καιρό, να το καταστρέψει».