«Νίκο μου, κάθε μέρα μαγειρεύω και βρίσκω το φαγητό στα σκουπίδια. Συνέχεια χάνει κιλά. Τι πιστεύεις ότι φταίει; Μήπως φταίει το φαγητό μου; Η μαμά μου, μου λέει ότι μαγειρεύω τέλεια. Βοήθησε με, τι να κάνω;».

Αυτό ήταν το μήνυμα της «κολλητούλας» που ζήτησε τη βοήθεια του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης και γι’ αυτόν το λόγο έστειλε μήνυμα στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε από τους συνεργάτες του να καλέσουν την «κολλητούλα» στο τηλέφωνο ώστε να μπορέσει να της προτείνει λύση στο πρόβλημα της.

Η «κολλητούλα» βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και άρχισε να μοιράζεται το μεγάλο της πρόβλημα με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Όμως και αυτήν τη φορά επρόκειτο για φάρσα στον παρουσιαστή που του έστησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια την… έφερε κανονικότητα στον παρουσιαστή και τον «τρέλανε».

Ο Νίκος Μουτσινάς από την αρχή κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όμως δεν μπορούσε να καταλάβει ποια ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συζήτησής τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άρχισε να μιλάει με την κανονική της φωνή και φυσικά ο παρουσιαστής την κατάλαβε και ενθουσιάστηκε με την έκπληξη που του έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.