Ένα ακόμη βράδυ Παρασκευής «Η Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1 και όπως πάντα, φέρνει στους τηλεθεατές την καλύτερη τηλεοπτική παρέα… αυτή τη φορά με δύο εκλεκτούς καλεσμένους. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Το ταλέντο και το αδιαμφισβήτητο χιούμορ!

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου, η Ναταλία Γερμανού συναντά το Σωτήρη Καλυβάτση. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του εαυτού του και γυρίζει στα παλιά. Ακόμη, παίζει ένα αγαπημένο του παιχνίδι από το παρελθόν και περνάει απ’ όλες τις δοκιμασίες της Ναταλίας με το δικό του… ξεχωριστό τρόπο.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει ο Παντελής Καναράκης. Ο μοναδικός ηθοποιός και performer δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στο Your Face Sounds Familiar, μιλάει για τις σχέσεις του με τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν ξεχνάει να αναφερθεί και στις 3 πασίγνωστες, καλές του φίλες: τη Δέσποινα Βανδή, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Μενεγάκη. Αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το ταλέντο του και απαντάει σε κάθε ερώτηση της Ναταλίας χωρίς κανένα δισταγμό!

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις 23:30, «Η Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1… με αποκαλύψεις, ειλικρίνεια και πολύ χιούμορ!

#Germanou
http://www.antenna.gr/germanou
Fan Page Facebook
ANT1:https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%9D%CE%A41/56484855901
Τwitter Account
@ANT1 TV: https://twitter.com/ANT1TV
Instragram: @ANT1TV