Έναν γνώριμο χαρακτήρα αναμένεται να δουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους οι τηλεθεατές και θαυμαστές της σειράς της ΕΡΤ1, «Η Τούρτα της μαμάς». Συγκεκριμένα, θα αντικρίσουν μπροστά τους τον εκκεντρικό και καλόκαρδο Ντίμη Τσιμισκή Χόφμαν ο οποίος είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Ant1, οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Ειδικότερα, ο φίλος από τα παλιά, έρχεται στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και αναταράξεις. Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος Ντίμης Τσιμισκής Χόφμαν, παλιός παιδικός φίλος της Μαριλού, και γιος της Εριέττας Ζαΐμη, με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να τους… τρελάνει όλους. Ποιες είναι, όμως, οι αληθινές προθέσεις του;

Όλα αποκαλύπτονται στο όγδοο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, στις 23:00.

Τι θα δούμε στο 8ο Επεισόδιο της «Τούρτας της μαμάς»; 

Η Μαριλού έχει καλέσει σε δείπνο τον διάσημο, εκκεντρικό εκατομμυριούχο Ντίμη Τσιμισκή Χόφμαν, παλιό παιδικό της φίλο, δεδομένου ότι η μητέρα της, Τζούλια Σέκερη, είχε στενή φιλική σχέση με τη μητέρα του Ντίμη, Εριέττα Ζαΐμη.

Οι προετοιμασίες στο σπίτι είναι ιδιαίτερες και η άφιξη του Ντίμη, με τον σωματοφύλακά του, τους τρελαίνει όλους λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Το δείπνο ετοιμάζεται με κάθε λαμπρότητα και όλοι προσπαθούν να φανούν ευγενικοί στον ιδιαίτερο καλεσμένο τους. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει την πρόθεση του Ντίμη Τσιμισκή Χόφμαν να αγοράσει το σπίτι στα Πετράλωνα.

Ως guest εμφανίζεται, στον ρόλο του Ντίμη Τσιμισκή Χόφμαν, ο Άγγελος Παπαδημητρίου.