Τον Χάρη Βαρθακούρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» και ο παρουσιαστής του Big Brother μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, αλλά και για την πιθανή – κι εκτός απροόπτου – τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη σύζυγό του, Αντελίνα στον ΣΚΑΪ και τη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε: «Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία κόντρα.  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θέλει και δικαίως ενδεχομένως, να έχει την τελευταία λέξη και του την παραχωρώ. Δεν έχω λόγο ούτε να αντιδράσω ούτε να απαντήσω…».

Για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Καμιά φορά στο αυτί μου λένε: “Μην απαντήσεις”, αν έχει πει κάτι το οποίο θα σήκωνε απάντηση. Το αφήνω να περάσει, δεν τρέχει τίποτα. Ο Ανδρέας δεν έχει ακουστικό, εξ’ ου κι εγώ καλούμαι συνέχεια να του βάζω φρένο».

Για την πιθανή συνεργασία με την Αντελίνα, είπε: «Έχω ραντεβού, αλλά τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι πολλά… Για εκπομπή μαζί, θα δούμε… Η Αντελίνα θα είναι, εγώ δεν έχω ιδέα…».

Για την περίπτωση να βρεθεί το ζευγάρι τηλεοπτικά απέναντι στη Ναταλία Γερμανού, είπε: «Η Ναταλία είναι φίλη μας, είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος. Αν κι εφόσον γίνει αυτή η εκπομπή, σκοπεύω σε μία από τη δική μας να μην πάω, για να πάω καλεσμένος στη Ναταλία».