Όλη η χώρα βρίσκεται εν αναμονή των σημερινών ανακοινώσεων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και του νέου lockdown.

Η Κατερίνα Καραβάτου, στην έναρξη της Φωλιάς των Κου Κου, αναφέρθηκε σε αυτό θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

«Όλοι μαζί αγωνιούμε, όλοι μαζί είμαστε σε αυτό, όλοι μαζί περιμένουμε να ακούσουμε πώς θα είναι η ζωή μας τις επόμενες 3-4 εβδομάδες… Εμείς, να ξέρετε, ότι καθώς είμαστε άνθρωποι αυτής της κοινωνίας, τα περνάμε όλα αυτά μαζί και εμείς εδώ και μαζί με εσάς, αυτό θα κάνουμε, όπως κάναμε και την πρώτη φορά στο lockdown», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Βρήκαμε τρόπους να σας κάνουμε να περάσετε καλά, βρήκαμε τρόπους διαφορετικούς για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλον, να δώσουμε δύναμη και κουράγιο ο ένας στον άλλον».

Για να συμπληρώσει: «Θέλουμε όλοι μας να είμαστε αισιόδοξοι, να αντιμετωπίσουμε με όσο χιούμορ υπάρχει και θα βρούμε κι άλλο όλες αυτές τις καινούργιες καταστάσεις που θα ζήσουμε με σκοπό βεβαίως να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό που συμβαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας όσο πιο σύντομα γίνεται και όσο πιο ασφαλέστερα γίνεται με τις λιγότερες απώλειες».