Στο δωμάτιο επικοινωνίας βρέθηκαν οι δυο από τους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, Ραμόνα Ραμοροσάνου και Χρήστος Βαρουξής. Οι δυο παίκτες του «Big Brother» συνδέθηκαν ζωντανά με το πλατό όπου συνομίλησαν με τους παρουσιαστές του reality του ΣΚΑΪ, Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο σχετικά με το πώς έχει εξελιχθεί η σχέση των δυο παικτών τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μάθει αν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

«Διαφημίζεις, με την καλή έννοια, ότι είσαι ειλικρινής. Ως ειλικρινής, πες μου σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο Χρήστος;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη Ραμόνα.

«Είναι άδικη η ζωή. Αν είχε 10-15 χρόνια παραπάνω ίσως ναι γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που σκέφτεται» αποκρίθηκε η μελαχρινή παίκτρια.

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει. Στην σχέση η γυναίκα έχει το πάνω χέρι. Μπορείς να κάνεις σχέση με τον Χρήστο;» συνέχισε ο παρουσιαστής με την Ραμόνα Ραμοροσάνου να απαντάει άμεσα: «Ναι, 100%».

«Θα μπορούσε αυτή η σχέση να πιστοποιηθεί μέσα στο Big Brother; Να θεωρήσετε ότι είστε ζευγάρι» θέλησε να μάθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Ραμόνα τόνισε πως: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά επειδή με ξέρω, πιστεύω ότι έχω δίπλα μου ένα φίλο. Είναι ρίσκο…».

«Δεν τα έχετε δηλαδή;» ξαναρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Όχι. Θα το είχατε γράψει. Απλά ο Χρήστος έχει απίστευτη ενέργεια. Με παίρνει αγκαλιά και φορτώνω μπαταρίες» απάντησε η Ραμόνα.

Στην συνέχεια, τον λόγο θέλησε να πάρει ο Χρήστος Βαρουξής ο οποίος τόνισε πως: «Δεν την βλέπω ερωτικά. Με κέρδισε ο χαρακτήρας της».

Αυτό προκάλεσε το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος απευθυνόμενος στον παίκτη τόνισε πως: «Χρήστο, την βλέπεις ερωτικά. Είσαι από τα αρσενικά που ότι θηλυκό κινείται το βλέπει ερωτικά»