Το βράδυ της Παρασκευής, στο live του «Big Brother» οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μια αποχώρηση. Ραμόνα Μοροσάνου, Ράνια Καραγιάννη και Χρήστος Μακρίδης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Οι τρεις παίκτες, στην αρχή του επεισοδίου μίλησαν στο τηλεοπτικό κοινό και διεκδίκησαν τη θετική τους ψήφο.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν έδωσε το λόγο στη Ράνια Καραγιάννη για να μιλήσει στο τηλεοπτικό κοινό, της επεσήμανε πως αν κάνει πάλι πολιτικό σχόλιο θα την «κόψει».

Αφορμή για την ενόχληση αυτή του παρουσιαστή, στάθηκε και η φράση της παίκτριας στο περασμένο live του reality όπου η Ράνια απευθυνόμενη στο κοινό και προκειμένου να διεκδικήσει τη θετική τους ψήφο είχε αναφέρει πως: «Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική».

Λίγο πριν το τέλος του live, ο Χάρης Βαρθακούρης πήρε στα χέρια του τον φάκελο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ενημέρωσε τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση για τα αποτελέσματα. Η παίκτρια η οποία συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων ήταν η Ράνια Καραγιάννη και ήταν αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του «Big Brother»