Ακόμα ένα βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει την πόρτα του πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» και θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του.

Απόψε στις 23.30, ο παρουσιαστής αρχικά θα υποδεχθεί τη Μέγκι Ντρίο, Το μοντέλο θα εξηγήσει για ποιους λόγους φοβάται για τη ζωή της. Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media και οι  haters.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» θα μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 10 χρόνια, για τη γυναίκα της ζωής του και για τον γάμο έκπληξη. Για πρώτη φορά τηλεοπτικά θα τον απολαύσουμε να παίζει  κιθάρα και να τραγουδάει το αγαπημένο του τραγούδι.

Η Δανάη Παππά, συναντά τον Γρηγόρη και μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική. Η όμορφη ηθοποιός εξομολογείται πόσο πολύ έχει πληγωθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί αλλά και για ποιο λόγο αποχώρησε από τις «8 Λέξεις». Με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει τηλεφωνική  φάρσα στην πολυαγαπημένη της γιαγιά και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.