Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στις 10 το νέο ριάλιτι show του Alpha, «The Bachelor». Και είχε να ανταγωνιστεί απέναντι την πρώτη ώρα τις «8 Λέξεις» του Ανδρέας Γεωργίου και κατόπιν το Big Brother που στο θέμα της τηλεθέασης αποδεικνύεται… «πολύ σκληρό για να πεθάνει».

Ο Έλληνας «Εργένης», Παναγιώτης Βασιλάκος στην πρεμιέρα γνώρισε τα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του και κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Βέβαια, όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης, δεν ήταν τόσο μεγάλο για να του δώσει την πρώτη θέση την οποία καλά κρατά το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όμως, τα πήγε αρκετά καλά.

Συγκεκριμένα, το Bachelor έκανε 16% στο γενικό σύνολο τερματίζοντας τρίτο και 19,6% στο δυναμικό κοινό καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Οι «8 Λέξεις» βρέθηκαν στη δεύτερη θέση στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 22% στο γενικό σύνολο, στο δυναμικό κοινό (18-54) το σίριαλ του ΣΚΑΪ έκανε 16,1%, τερματίζοντας τρίτο.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» από την άλλη, φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την πρώτη θέση τόσο στο γενικό όσο και στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 24,7% και 26,7% στο δυναμικό κοινό.