Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ολοκλήρωσαν την εκπομπή τους «Καλοκαίρι #not» του Open το μεσημέρι της Πέμπτης. Το ζευγάρι δεν έκρυψε την συγκίνηση του που το συγκεκριμένο τους επαγγελματικό βήμα έφτασε στο τέλος του.

Αφού ευχαρίστησαν έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, Ελένη και Ετεοκλής αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Πραγματικά δεν το μετανιώσαμε ούτε τόσο γι’ αυτό το βήμα που κάναμε», είπε η Ελένη Χατζίδου και γύρισε στον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου.

«Αγάπη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη, ένιωθα πολύ μεγάλη ασφάλεια που ήμουν μαζί σου. Το έζησα ακόμα καλύτερα, το ευχαριστήθηκα ακόμα περισσότερο, δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήσουν εσύ δίπλα και σας ευχαριστούμε πολύ», είπε η τραγουδίστρια και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.