Οι σταθμοί, ο ένας μετά τον άλλον υποδέχονται τη νέα σεζόν και παρουσιάζουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα με το οποίο θα ριχτούν στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Στον ίδιο ρυθμό και το Open παρουσίασε τη νέα του καμπάνια μέσω της οποίας δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και καλλιτέχνες, οικεία και αγαπημένα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις εκπομπές του σταθμού «υποδέχονται» τους τηλεθεατές και τους καλωσορίζουν στο τηλεοπτικό τους σπίτι.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κατερίνα Καινούργιου, Νίκη Λυμπεράκη και Σίσσυ Χρηστίδου είναι ορισμένα μόνο από τα αγαπημένα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια την οποία υπογράφει η διαφημιστική εταιρεία Tribe.

Τα 21 συνολικά φιλμάκια τα οποία βρίσκονται ήδη στον «αέρα» του Open είναι σε εκτέλεση παραγωγής Barking Well, σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη και καλλιτεχνική διεύθυνση Άκη Μπαρμπουζάνη.

«Η νέα τηλεοπτική χρονιά μας βρίσκει OPEN να ζήσουμε μια νέα τηλεοπτική εμπειρία. Να ενημερωθούμε σε βάθος για όλα όσα συμβαίνουν, άμεσα και με αξιοπιστία. Να γελάσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε, να “ταξιδέψουμε”, να μοιραστούμε στιγμές, να ανανεωθούμε και να ζήσουμε συγκινήσεις.

Ξεκινάμε τη σεζόν ΟPEN σε νέες προκλήσεις αλλά και νέα δεδομένα, με μια σειρά από αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινότητά μας τους τελευταίους μήνες.

Το OPEN είναι οι άνθρωποί του –πρόσωπα που με αμεσότητα και αισιοδοξία μπαίνουν σε όλα τα σπίτια για να μοιραστούμε μαζί στιγμές.

Η ομάδα του OPEN, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και καλλιτέχνες, οικεία και αγαπημένα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού, σε καλωσορίζουν μέσα από τη νέα καμπάνια του OPEN, “ανοίγοντας” τη σεζόν» αναφέρει η ανακοίνωση του Open μεταξύ άλλων για την καμπάνια με την οποία καλωσορίζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.