Μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega, Κάτω Παρτάλι, που κάνει απόψε πρεμιέρα στο Mega, περιγράφει η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αναμένει ότι θα υπάρξει και συνέχεια με νέες σειρές από το Μεγάλο Κανάλι.

«Απ’ ό,τι ακούω, το Mega ετοιμάζει όχι πολλές, αλλά καλές δουλειές – άλλωστε, έχει παράδοση στα σίριαλ, ξέρει πώς να στήσει, να οργανώσει και να προωθήσει μια καλή δουλειά. Έπρεπε να δείτε πόση δουλειά έπεσε στο γύρισμα του τρέιλερ στα βουνά και στα λαγκάδια. Ο Τσιμιτσέλης, η Τρουφάκου, η Κοντογεώργη και ο Θεοχάρης ήταν εκεί από τις 6.30 το πρωί», ανέφερε η ηθοποιός μιλώντας στο tvζάπινγκ.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Τάσο Χαλκιά και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η Β. Σταυροπούλου ανέφερε: «Πρώτη φορά συνεργάζομαι και με τους δύο, αλλά τους αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Γελάμε πάρα πολύ! Και οι δύο έχουν απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Μου φαίνεται μάλιστα πολύ κωμικό που υποδύομαι τη μέλλουσα πεθερά του Τσιμιτσέλη! Και έχουμε μια σχέση απίστευτη που, επίσης, δεν φαίνεται από την αρχή».