Η νέα καθηλωτική, κοινωνική σειρά επιστημονικής φαντασίας του Russell T Davies, «YEARS AND YEARS» έρχεται με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Παράλληλα, η σειρά θα προβάλλεται, ένα επεισόδιο την εβδομάδα, από την Τρίτη 30 Ιουνίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, από το Novacinema4HD.

Πρόκειται για μια επική ιστορία μιας μέσης οικογένειας, στη διάρκεια 15 χρόνων. Με την κοινωνία να αλλάζει συνεχώς, η οικογένεια Lyons βιώνει όλα όσα κάθε άνθρωπος ελπίζει για το μέλλον, αλλά και όλα αυτά που κάθε άνθρωπος φοβάται. Οι Lyons θα ζήσουν την αγάπη αλλά και το τέλος της, θα γεράσουν, θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις, θα χωριστούν αλλά και θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους, ενώ θα προχωράνε πάντα κοιτώντας το μέλλον. Κάθε επεισόδιο προχωρά ένα ή δύο χρόνια μπροστά ακολουθώντας τις ζωές των Lyons, καθώς αυτοί περιηγούνται σε ένα κόσμο ασταθές σε ότι αφορά στην πολιτική την οικονομία και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Δεν πρόκειται όμως για ένα σκοτεινό και φοβερό show, αλλά για μία σειρά γεμάτη ζεστασιά και ελπίδα. Το «YEARS AND YEARS» αφορά στην οικογένεια. Δείχνει το πως μπορεί κάποιος να επιβιώσει με φόντο έναν πολιτικό κόσμο στον οποίο δεν ξεχωρίζει η «δεξιά» από την «αριστερά». Ο τόνος είναι άγριος, αστείος, θλιβερός και σε τελική ανάλυση δείχνει την αποφασιστικότητα μιας οικογένειας να επιβιώσει στο μέλλον.

Πρωταγωνιστούν οι Emma Thompson, Anne Reid, Rory Kinnear, Russell Tovey και Ruth Madeley.

Η σειρά έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).