Νέες εκπομπές ετοιμάζει το Mega για το δεύτερο μισό της σεζόν, προκειμένου να «απαντήσει» στον ανταγωνισμό των ΑΝΤ1 και Alpha.

Στη «φαρέτρα» του καναλιού της Μεσογείων, βρίσκονται ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Κρατερός Κατσούλης και η Σμαράγδα Καρύδη, σύμφωνα με τη στήλη της Αφροδίτης Γραμμέλη στο «ΒΗΜΑ».

Αν και ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη ανακοινώσει πως την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση με τη νέα του τηλεοπτική σειρά, που φυσικά θα υπογράφει ο ίδιος, το κανάλι φαίνεται πως θέλει να επαναφέρει και το «Just The 2 Of Us» που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του σταθμού, η κριτική επιτροπή του σόου θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα και ο Γιώργος Καπουτζίδης φαντάζει μια σίγουρη επιλογή για τη θέση του παρουσιαστή. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η πρεμιέρα του σόου υπολογίζεται στα μέσα Μαρτίου.

Στο δυναμικό του καναλιού εντάσσεται, όμως, και ο Κρατερός Κατσούλης που απ’ ό,τι φαίνεται έχει πάρει το «πράσινο φως» ώστε να παρουσιάσει μια σατιρική εκπομπή, έχοντας στο πλευρό του τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά που πέρσι συμμετείχε στο «Κάψε Το Σενάριο».

Παράλληλα, ένα πρόσωπο- έκπληξη φαίνεται πως θα κάνει ντεμπούτο στην παρουσίαση: Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προορίζεται για τη θέση της οικοδέσποινας ενός εβδομαδιαίου σόου στα πρότυπα του «Holywood Game Show».

Τέλος, τα στελέχη του καναλιού συνεχίζουν την αναζήτηση των προσώπων για την ελληνική εκδοχή της τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» με επικρατέστερα ονόματα αυτά του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ζέτας Μακρυπούλια, που φέρονται να βρίσκονται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το Mega.