Αν και θα μπορούσε να είχε σώσει τον εαυτό του, κάνοντας χρήση της κάρτας ασυλίας, ο Ιωάννης Χαραλάμπους στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef 4, επέλεξε να διαγωνιστεί κανονικά. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και ήταν εκείνος που είδε την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι μαγειρικής.

Λίγες ώρες αργότερα και ο νεαρός μάγειρας, μέσα από το Instagram θέλησε να αποχαιρετίσει το παιχνίδι με το ποίημα που είχε πει όταν παρουσίασε στους κριτές το πιάτο που του χάρισε την ασυλία και είχε προκαλέσει αίσθηση.

«Η γη ξαναγεννιέται… Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλίκια, τα σκουλίκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε συγκεκριμένα ο Ιωάννης Χαραλάμπους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η γη ξαναγεννιέται Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλίκια, τα σκουλίκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται. Ιωάννης Χαραλάμπους Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννης Χαραλάμπους (@ioannis.charalabous) στις