Η στιγμή που ο νεαρός Δημητράκης θα κάνει την εμφάνιση του στο Διαφάνι και στις «Άγριες Μέλισσες» έφτασε. Όπως διαβάσατε στο newsbeast.gr ο συγκεκριμένος χαρακτήρας πρόκειται να φέρει καταιγισμό εξελίξεων στο χωριό καθώς έχει σκοπό. Και αυτός δεν είναι άλλος, από το να ξεμπροστιάσει τον Κλεομένη.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Δημητράκης, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Δημήτρης Κίτσος είναι ένας νεαρός Διαφανιώτης, παλιός συμμαθητής του Κωνσταντή. Στους τηλεοπτικούς δέκτες πρόκειται να εμφανιστεί πρώτη φορά την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Ο νεαρός έφυγε νωρίς από το χωριό του και πήγε στη Λάρισα, όπου προσπαθεί να εργαστεί ως ζωγράφος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, που είχε μια πολύ δύσκολη παιδική εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη, τον Σέργιο και από άλλα αγόρια που τον περιέπαιζαν και τον βασάνιζαν, σε κάθε ευκαιρία.

Προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, να μη δίνει δικαιώματα και να μένει μακριά από μπελάδες, μόνο που οι μπελάδες θα του χτυπήσουν την πόρτα όταν ο Κωνσταντής και ο Μελέτης ζητήσουν τη βοήθειά του για να παγιδεύσουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

Θα δεχθεί ο ευαίσθητος Δημήτρης να αφήσει στην άκρη το bullying που υπέστη από τον Κωνσταντή και τον Μελέτη και να τους βοηθήσει ή θα το δει σαν μια ευκαιρία για μια εκδίκηση; Είναι τα χρήματα που θα του προσφέρουν αρκετά για να τα ξεχάσει όλα και να δεχθεί να γίνει το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τη πόρτα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κλεομένη;