Η μεγάλη αγάπη του για τη μαγειρική ήταν αυτό που παρακίνησε τον Νίκο Αργυρόπουλο να ταξιδέψει από τη μακρινή Αυστραλία για να διεκδικήσει μία θέση στο MasterChef 4.

Με καταγωγή από την Πάτρα, ο Νίκος ήρθε στην Ελλάδα από το Σίδνεϊ. «Μάγειρας δεν είμαι, αγαπώ αυτό που κάνω» είπε στους κριτές, ετοιμάζοντας με ενθουσιασμό το πιάτο του.

Το κλίμα ήταν ζεστό στο πλατό αλλά υπήρξε και μια στιγμή που οι κριτές ξεκαρδίστηκαν, όταν ο Νίκος τους παρουσίασε τα υλικά του μεταφράζοντας το «vegetable stock» ως «λαχανικό στόκο» αντί για «ζωμό λαχανικών».

O 55χρονος ενθουσίασε τους κριτές με τη «σκηνική του παρουσία», καθώς όπως του είπαν, είναι πολύ θεατρικός και η ψυχή της ζωής, αλλά το ίδιο δεν ίσχυε, κατά την άποψή τους και για το φιλέτο κοτόπουλου που τους παρουσίασε.

Ο Νίκος δεν κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά και να διεκδικήσει μία θέση στο MasterChef.