Με την πιο ειλικρινή του διάθεση φαίνεται πως βρέθηκε στον ημιτελικό του The Voice ο Πάνος Μουζουράκης. Ειδικά κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της διαγωνιζόμενης από την ομάδα του, Κωνσταντίνας Υφαντή.

Η τραγουδίστρια θέλησε να κερδίσει τις εντυπώσεις των coaches και του τηλεοπτικού κοινού, ερμηνεύοντας το κομμάτι “Καίγομαι καίγομαι”, ώστε να κερδίσει το ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του τάλεντ σόου την ερχόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Και ενώ η Κωνσταντίνα Υφαντή κατόρθωσε να αποσπάσει θερμά σχόλια από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, ο δικός της coach, ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να εκφράσει μια διαφορετική άποψη που ομολογουμένως μας ξάφνιασε!

Όσον αφορά για το εάν αγχώνομαι, επειδή ρώτησε ο κύριος Λιανός, δεν αγχώνομαι. Είμαι λίγο στεναχωρημένος, όμως, επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να είμαι στις πρόβες. Θεωρώ ότι η εκτέλεση που διαλέξαμε δεν δικαίωνε τη φωνή σου τόσο πολύ γιατί δεν άφηνε να βγει αυτή η εκφραστικότητα που έχεις. Επειδή ήταν πολύ δυνατή η ενορχήστρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Θεωρώ ότι, άμα είχα λίγο περισσότερο χρόνο και είχα ασχοληθεί παραπάνω, δεν θα το είχα κάνει αυτό το λάθος. Δε σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχο, απλά ακόμα και ακαπέλα να το έλεγες θα ήταν πολύ πιο δυνατό. Έδειξες τη φωνή σου, έδειξες την έκταση σου, απλά έκλεψε λίγο η ενορχήστρωση και όλο αυτό. Συγνώμη κύριε Κονταξάκη!» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και coach του The Voice.

Τότε τον λόγο έσπευσε να πάρει ο Σάκης Ρουβάς για να σημειώσει πως, «Επειδή έχουμε έναν πάρα πολύ καλό ηχολήπτη στο Voice, τον Κυριάκο Κυριακού που είναι υπεύθυνος για το τι μεταδίδεται τηλεοπτικά και όχι αυτό που ακούμε εμείς μέσα στην αίθουσα. Πιστεύω ότι θα έχει διαχειριστεί, όπως πρέπει, τη φωνή της Κωνσταντίνας σε σχέση με την ορχήστρα και εκεί θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

«Και πάλι, όμως, ενορχηστρωτικά αυτό επηρεάζει τον ερμηνευτή. Όταν παίζει σε μεγαλύτερες εντάσεις η ορχήστρα και πρέπει να είσαι σε μια χαμηλότερη οκτάβα. Να βγάλεις περισσότερο αέρα και να καβαλήσεις κατά κάποιο τρόπο την ένταση» απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.