Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε στο επεισόδιο των Knockouts, του The Voice ο Πάνος Μουζουράκης, το βράδυ της Κυριακής. Κι αυτό διότι οι τρεις παίτκριες του Μαρίνα Δρέσιου, Μαρία Αισιοπούλου και Σόνια Ηλιάδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πραγματοποιώντας η καθεμιά ξεχωριστά μία υπέροχη εμφάνιση.

Ο Πάνος Μουζουράκης δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο να αποφασίσει με ποια από τις τρεις θα συνεχίσει στην επόμενη φάση, εκείνη δηλαδή των battles. Τελικά, αποφάσισε να κρατήσει την Μαρίνα Δρέσιου.

Αλλά, όπως φάνηκε στην πορεία, καμία από τις παίκτριές του δεν έμεινε εκτός Voice, αφού για πρώτη φορά είχαμε διπλό steal στο show. Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σάκης Ρουβάς έκαναν την έκπληξη.

«Θα κρατήσω στο παιχνίδι και θα καλοδεχτώ στην ομάδα μου την Μαρία, είπε πρώτη η coach για να πατήσει στη συνέχεια το κουμπί ο Ρουβάς, ώστε να «κλέψει» κι εκείνος με τη σειρά του, την άλλη παίκτρια του Μουζουράκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.