Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει τη πόρτα της εκπομπής του απόψε στις 23.45 και θα υποδεχθεί καλεσμένους οι οποίοι έχουν διάθεση για εξομολογήσεις.

Πρώτη απέναντι από τον παρουσιαστή θα καθίσει η Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός θα αναφερθεί στο ρόλο της «Θεοδοσίας» που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», και θα εξηγήσει γιατί ο σκηνοθέτης αρχικά δεν ήθελε να την περάσει από δοκιμαστικό.

Η ηθοποιός θα αναφερθεί στην απώλεια της μητέρα της, στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς και για  στα όνειρα που δεν πραγματοποίησε, για χάρη της υποκριτικής.

Στη συνέχεια, στο πλατό του «The 2Night Show» θα βρεθεί ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Ο καλλιτέχνης θα μιλήσει για τη μονάκριβη κόρη του, για τη ζωή του στο πλευρό της Ήβης Αδάμου και για τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη.

Τέλος, η Ιωάννα Ασημακοπούλου θα βρεθεί στο πλατό και θα μιλήσει για την καριέρα της στην υποκριτική αλλά και για το ατύχημα που την ανάγκασε να μείνει μακριά από το θέατρο για μεγάλο χρονικό διάστημα.