Ένταση επικράτησε στο πλατό του Greece’s Next Top Model 2 έπειτα από τις κατηγορίες που ακούστηκαν περί bullying, ενώ οι Άγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά ζήτησαν εξηγήσεις από την παίκτρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα Γεωργίου εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του παιχνιδιού και κατηγόρησε ανοιχτά την Κάτια Ταραμπάνκο λέγοντας πως κάνει bullying στην Ελευθερία.

«Χάλασε η ψυχολογία μου με το bullying που κάνουν τα κορίτσια, η Κάτια περισσότερο, στην Ελευθερία. Ναι, της κάνει bullying, εγώ αυτό βλέπω. Κάνει ξεκάθαρο bullying», είπε η Μαρίνα.

Στη συνέχεια οι συμπαίκτριες της αναφέρθηκαν στη συμπεριφορά της Κάτιας εντός του σπιτιού και σχεδόν όλες συμφώνησαν πως αυτό συμβαίνει.

Τότε Άγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά ζήτησαν εξηγήσεις από την Κάτια, θέλοντας να μάθουν γιατί η παίκτρια πειράζει την συμπαίκτρια της.

«Γιατί κάνεις bullying στην Ελευθερία;» ρώτησε ο Άγγελος Μπράτης και η Κάτια το αρνήθηκε: «Δεν της κάνω bullying, αυτή η λέξη είναι πολύ μεγάλη κι εγώ έχω δεχτεί bullying στη ζωή μου».

Άγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά θέλησαν να μάθουν γιατί πειράζει την συμπαίκτρια της. «Δεν την πειράζω, απλά κάνω κάποια σχόλια που και που όπως κάνω για όλες τις κοπέλες» αποκρίθηκε η Κάτια.