Το πολλά υποσχόμενο τηλεπαιχνίδι «Λες και το ‘ξερες» έκανε χθες ποδαρικό στο πρόγραμμα του Alpha, μάλλον με το… αριστερό, αφού το τηλεοπτικό κοινό περίμενε stand up comedy και εισέπραξε κρύο χιούμορ και ανούσιες, δίχως χημεία συζητήσεις ανάμεσα στους κωμικούς και τον παρουσιαστή Ρένο Χαραλαμπίδη.

Αποτυπώθηκε και στα νούμερα η άνευρη επικοινωνιακή προσέγγιση του κοινού από τους πρωταγωνιστές, αφού οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι και προτίμησαν το «Master Chef» με την Ευγενία Μανωλίδου. Με ποσοστό 15,5% το «Λες και το ‘ξερες» έφαγε τη σκόνη του Master Chef που συγκέντρωσε 32,2%.

Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης, αν κρίνουμε από την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού, στην οποία θα έπρεπε να είχαν επενδύσει περισσότερο οι υπεύθυνοι της Κάντζας. Μόνο comedy δεν θύμιζε το concept της αλλά ψιλομπούρδα, με τις μπούρδες και παραφιλολογίες που «ξεφούρνιζαν» παρουσιαστής και συμπαρουσιαστές.

Οι τηλεθεατές δεν γέλασαν και για αυτό, έκαναν στροφή στη… μαγειρική. Καλύτερα να μαγειρεύεις -αν και 11 μ.μ.- παρά να μασάς τα λόγια σου, όπως το team του «Λες και το ξερες», θα σκέφτηκαν.