Βραδιά ποδοσφαίρου ήταν η χθεσινή και το Open φιλοξένησε την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα UEFA European Qualifiers κόντρα στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη. Η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 2-1, απέναντι στον ισχυρό της αντίπαλο, ενώ χάρισε στο κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού έτυχε θερμής αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό.

Και μάλιστα, σε μία ζώνη σκληρού ανταγωνισμού, έχοντας απέναντι προγράμματα, όπως οι «Άγριες Μέλισσες» και το GNTM 2. Ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός αγώνας κατάφερε να κάνει στο γενικό σύνολο 18,1%, ενώ ξεπέρασε σε ποσοστό άνω του 20% σε τέσσερα τέταρτα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Το Open κατέγραψε και μία πρωτιά το βράδυ της Τρίτης, στο ανδρικό κοινό. Συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 24,6% στο ανδρικό κοινό 25-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 30,4%.

Όσο για τα δύο ισχυρά προγράμματα της prime time ζώνης, οι «Άγριες Μέλισσες» γι’ ακόμη μία φορά πήραν την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο με 25,1%, ενώ ήρθαν δεύτερες στο δυναμικό κοινό με 25%. Αντίθετα, το GNTM 2 και πάλι «πήρε» κεφάλι στο δυναμικό κοινό με 25,6%, όμως, στο γενικό σύνολο βρέθηκε στη δεύτερη θέση και αρκετά πίσω από τη σειρά του ΑΝΤ1 με 18,5%.