Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη φιλοξενεί στην εκπομπή «Τέχνη και Πολιτισμός» τους συντελεστές της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Η προτίμηση και η αγάπη που δείχνουν οι θεατές στην συγκεκριμένη παράσταση την κρατά «ζωντανή» για δωδέκατη συνεχή χρονιά.

Μετά τις εκδηλώσεις λατρείας του κοινού, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Μαρινέλλα επιστρέφει στο «Παλλάς» για δέκα επιπλέον εμφανίσεις. Σε μια απολαυστική συνέντευξη η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει απολογισμό ζωής και έργου και μας κρατά καθηλωμένους για μια ακόμα φορά.

Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια αποκλειστική συνέντευξη μας παρουσιάζει το νέο του CD και μας μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Βακαρέλη και την ξεχωριστή βραδιά που ετοιμάζουν στο Μέγαρο Μουσικής.

Με διεθνείς διακρίσεις, αλλά πάνω απ’ όλα αστείρευτη αγάπη για το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Μιχάλης Κακογιάννης μας μυεί στα μυστικά του βωβού κινηματογράφου.

Ακόμα, έκθεση ζωγραφικής Θεόφιλος στο Μουσείο Μπενάκη, 2Ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, απολαυστική Κάτια Δανδουλάκη αλλά και πολύ μουσική από τον τζαζίστα Μέισιο Πάρκερ στο «Παλλάς», αποκλειστικά από την τηλεόραση του Alter την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:45.