Tα πάντα είχε ο φετινός κύκλος του Survivor 3 που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Ανατροπές, τραυματισμούς, πρωτοφανείς καβγάδες, ενώσεις ομάδων και «εισβολές» νέων παικτών.

Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στους στίβους μάχης όσο και στις παραλίες τους.

Στόχος όλων να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και να φύγουν από το παιχνίδι με τον τίτλο του «Survivor 2019» και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ωστόσο στον ΣΚΑΪ, αυτή τη στιγμή, επικρατεί ταραχή σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού γιατί ενώ ήταν προγραμματισμένος για το διήμερο 3 και 4 Ιουλίου, ήρθε η ανακοίνωση για πρόωρες εθνικές εκλογές από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις 7 Ιουλίου και έφερε τα πάνω-κάτω.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού του Φαλήρου, ο ημιτελικός θα προβαλλόταν στις 3 Ιουλίου, όπου οι τρεις καλύτεροι παίκτες θα ήταν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού ώστε να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Οι δυο που θα συγκέντρωναν τις περισσότερες ψήφους, θα περνούσαν στον μεγάλο τελικό του Survivor 3, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Ιουλίου.

Μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για πρόωρες εκλογές, το πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτό θα αλλάξει και δεν αποκλείεται ο τελικός να μετατεθεί για μια εβδομάδα μετά, δηλαδή για το διήμερο 10-11 Ιουλίου.