Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 3 έγινε το βράδυ της Τετάρτης και νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

μετά τον τελικό του MasterChef 3, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους πάντες για όλο αυτό την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Πάει κι αυτό…! Ευχαριστούμε πολύ τους πάντες. Παραγωγή, σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες, project manager, φώτα, ήχο, δημοσιογράφους, ενδυματολόγους και όποιον δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Να είμαστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σημειώνεται πως στο φινάλε του τελικού και την ώρα που οι κριτές αποχαιρετούσαν το τηλεοπτικό κοινό, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν… το MasterChef 4.

«Λοιπόν παιδιά, μπράβο, μπράβο σε όλους! Ευχαριστούμε γι’ αυτό το ταξίδι, ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε όλο το crew πίσω από τις κάμερες, είναι πάρα πολλά τα άτομα που δουλεύουν χωρίς διάλειμμα για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε και εσάς από τα σπίτια σας για την προτίμηση και την υποστήριξη! Εις το επανιδείν, τα λέμε σύντομα MasterChef 4…», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.