Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει με τον «Καφέ με την Ελένη» στις 27 Σεπτεμβρίου με πολλούς καλούς φίλους, λαμπερούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα που θα αγγίζουν τη σύγχρονη ζωή αλλά και θα μας δείχνουν τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα.

Η ομάδα της εκπομπής θα φροντίζει να παρουσιάζει στους τηλεθεατές ξεχωριστές προτάσεις που θα ανεβάζουν τη διάθεση, έξυπνες συμβουλές που θα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τα… δύσκολα της ζωής, αλλά και μικρά μυστικά που θα μας αποκαλύπτουν τις καθημερινές χαρές της.

Ένας απολαυστικός καθημερινός καφές που τα έχει όλα… Ανθρώπινες σχέσεις, οικογένεια, σωστή διατροφή, μυστικά ομορφιάς, μόδα, αστρολογία, γαστρονομικούς πειρασμούς, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, λαμπερούς καλεσμένους, τραγούδι, χορό.

Η πρωταγωνίστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, οι αγαπημένοι της συνεργάτες αλλά και νέα ταλαντούχα πρόσωπα, θα γίνουν μια μεγάλη χαρούμενη παρέα που θα μπαίνει κάθε πρωί στο σπίτι μας για να μας αλλάξει τη διάθεση και να βάλει χρώμα στη μέρα μας.

Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη θα πίνουν κάθε πρωί οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φαίδων Κεφαλέας, Άρης Καβατζίκης. Ο Νίκος Μουτσινάς θα… «εισβάλλει» στη συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα. Φέτος στην παρέα προστίθενται η Χριστίνα Πολίτη, η Έλενα Αρσένη και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ο οποίος θα «φωτίζει» πλευρές της επικαιρότητας που μας αφορούν.

Η Άση Μπήλιου θα μοιράζεται μαζί μας τις αστρολογικές προβλέψεις της. Ο Τάσος Παπαλαζάρου θα δίνει διατροφικές συμβουλές ενώ μελωδική συντροφιά θα κρατάει στους τηλεθεατές ο Στέφανος Κόκκαλης.