O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Footballabout» που διοργανώνει η Superleague.

O κ. Παπαδόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην βασική στρατηγική του Ομίλου Forthnet να στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η επένδυση στο πρωτάθλημα της Superleague αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση του Ομίλου σε αθλητικό περιεχόμενο.

Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζονται χιλιάδες θέσεις εργασίας στην χώρα μας που δημιουργούνται γύρω από την διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε ότι απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι το θέμα της ασφάλειας στα γήπεδα, τα οποία πρέπει πάλι να γίνουν χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Επίσης έκανε λόγο για την ανάγκη οι ομάδες να αναπτύξουν και άλλες πηγές εσόδων, πέρα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και χαρακτήρισε την οικονομική κρίση ως ευκαιρία ανάδειξης και ανάπτυξης του ελληνικού ταλέντου, των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet αναφέρθηκε στην ανάγκη για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι με δεδομένη την σημερινή δυναμικότητα των ελληνικών ομάδων, μία αύξηση αυτών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague θα είχε αντίθετα αποτελέσματα.

Κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε, ότι σε κάθε προσπάθεια προς την βελτίωση, εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Όμιλος Forthnet θα είναι σύμμαχος και αρωγός.