Τη Νικολέττα Ράλλη συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη. Από τότε που έγινε γνωστό ότι δεν είναι πια μαζί, η παρουσιάστρια αποφεύγει να μιλάει δημοσίως για το θέμα αυτό, αν και πρόσφατα είχε πετάξει το «καρφί» της για τον tattoo artist.

Αλλά και στο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία αστεία φωτογραφία, όπου τρόλαρε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη και τη νέα της σχέση.

Όσο αφορά για πρώην της, η Νικολέττα Ράλλη δεν έδειξε διάθεση να αναφερθεί με πολλές λεπτομέρειες στον χωρισμό της.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό, γιατί όταν κάτι τελειώνει όμορφα, όλα καλά, μια χαρά. Ότι εμείς έχουμε μια έκθεση λόγω της δουλειάς μας το καταλαβαίνω, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο με ποιον ήμουν, γιατί χώρισα και το οτιδήποτε. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος που έτυχε να κάνει την ίδια δουλειά με μένα, δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Δεν έχω απασχολήσει ποτέ οποιοδήποτε μέσο με την προσωπική μου ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού.

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία και το «προξενιό» το έκανε – όπως η ίδια παραδέχτηκε – η Τζένη Μπαλατσινού, αφού είναι καλή φίλη με το νέο αμόρε της Ράλλη.