Στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ανέβηκαν το βράδυ της Κυριακής οι «Burn the floor», η χορευτική ομάδα που είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις οντισιόν. Και στη φάση των judge cuts κατάφεραν με το χορευτικό που παρουσίασαν, να αφήσουν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η χορογραφία ήταν αφιερωμένη στη μητέρα και είχε στοιχεία από διάφορες χώρες του κόσμου, συνθέτοντας ένα μοναδικό θέαμα. «Προσπαθήσαμε να δείξουμε την αγάπη μας στο πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων μας, που είναι οι μητέρες μας», δήλωσε ο «αρχηγός» των «Burn the floor».

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθειά τους, όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εκείνος που ενθουσιάστηκε περισσότερο και δεν το έκρυψε. «Εάν την προηγούμενη φορά σας είχα πει ότι με μία λέξη είστε απλά υπερθέαμα, δε μπορώ να σκεφτώ πώς θα σας αποκαλέσω απόψε. Ενώ την προηγούμενη φορά βάλατε φωτιά στο πάτωμα, αυτή τη φορά βάλατε φωτιά και στο μικρόφωνο. Ήταν ένα παραμύθι, ένα όνειρο αυτό που είδαμε. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Μπράβο», δήλωσε χαρακτηριστικά.