Το ΧΡΗΜΑ plus κυκλοφορεί σήμερα και αποκαλύπτει.

ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
Πόλεμος μυστικών υπηρεσιών και «παιχνίδια» Τούρκων σκληροπυρηνικών με φόντο τα καμένα μαστιχόδεντρα της Χίου! Γιατί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ζήτησε την παρέμβαση της ΕΥΠ. Στα 3,5 εκατ. ευρώ έφτασε το κόστος μόνο για να τεθεί υπό μερικό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά! Μία από τις μεγαλύτερες και πιο δύσκολες επιχειρήσεις της δεκαετίας για την Πυροσβεστική…

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ… ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ
Σεβασμό ζήτησε από τους Ευρωπαίους ο Αντώνης Σαμαράς. Πόσο θα μας κοστίσει η επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής. «Κλειδί» οι ιδιωτικοποιήσεις! Εντολή για σχεδιασμό του προγράμματος από το μηδέν στον Τάκη Αθανασόπουλο.

ΔΝΤ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ!

Το χρονικό της διαπραγμάτευσης για το δεύτερο μνημόνιο, όπως καταγράφεται από το Ταμείο – Σχεδόν βέβαιη θεωρούσαν στην Ουάσιγκτον την αποτυχία του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης στην Ελλάδα!

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ» Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Κρίσιμη η επόμενη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στις 6 Σεπτεμβρίου. Το μέγεθος της παρέμβασης της ΕΚΤ θα κρίνει την επόμενη μέρα του ενιαίου νομίσματος και των αγορών, ενώ σύμφωνα με την HSBC εάν οι παρεμβάσεις της ΕΚΤ συνοδευτούν και με δημοσιονομική προσαρμογή… ετοιμαστείτε για το come back των ευρωπαϊκών μετοχών!

ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!
Βαρόμετρο για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Ν.Δ. η εκλογή στις 30 Αυγούστου του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Τα πρόσωπα, οι ισορροπίες και οι σκέψεις του Αντώνη Σαμαρά…

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πέντε μήνες… φαγούρας στο ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου. Διχασμένη η Ιπποκράτους, παρά τις 220 ομιλίες που πρόλαβε να εκφωνήσει σε 153 ημέρες ο πρόεδρος του Κινήματος!